merhaba bu haftanın yazısının konusu ev dizileri.

merhaba bu haftanın yazısının konusu ev dizileri.Bu haftanı yazısına DİRİLİŞ ERTUĞRULla başlayalım.1 yıl önce diriliş erturul diye harika bir çarşamba saat 20: 00 keyfi vardı ama şu an bitti ve 150 bölüm olarak kaldı.

ana karakter:Engin Altan Düzyatan

özet:Moğolların baskılarıyla bunalan Kayılar, yurt bulamadıkları için Selçuklulara ait yayladan göç edememişlerdir. Kış ve kıtlık obayı esir almıştır. Süleyman Şah’ın büyük oğlu Gündoğdu, toyda Halep’e gitmeyi önerir. Bu teklif kabul görür. Herkes Süleyman Şah’ın kararını beklemektedir: Halep’e gidecek elçi kim olacaktır?Alpleri ile ava giden Ertuğrul, Müslüman bir aileyi Haçlıların elinden kurtarıp obaya getirir. Kurtardığı ailenin kızı Halime, Ertuğrul’un kalbine bambaşka bir ateş düşürürken obanın bu yeni misafirleri ateşten bir çember içinde hayat mücadelesi veren Kayıları daha büyük bir tehdidin kucağına atacaktır. Bölgenin, Haçlı entrikasının kuklası olan Selçuklu komutanı Kara Toygar, Kayılardan Ertuğrul’un kurtardığı aileyi ister. Aksi halde, Kayı boyunu, ordusuyla ezmekle tehdit eder. Toyda, beyler konuyu istişare ederler. Kayı Beyi Süleyman Şah, aileyle ilgili nasıl bir karar verecektir?Gelişleriyle Kayı obasını karıştıran ailenin sakladıkları gerçek kimlikleri, Kayıları ve Ertuğrul’u sonu bilinmeyen bir maceraya sürükleyecektir.

2.sora hala devem eden ve trt1 yıldızı dizi payitaht Abdulhamid…şu an çok izlenen dizilerden olan payitaht Abdulhamid 100 bölümü geçti her cuma günü yayımlanan dizi,şuan 115. veya 116. bölümde.ana karakter:bülent inal

özet:Osmanlı İmparatorluğu’nun var olma mücadelesinin tarihe damgasını vurduğu ve 1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, bu zorlu süreci ‘Ulu Hakan’ unvanıyla taçlandıran Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının kaleme alındığı dizidir.

3.yunus emre yine bitimiş olan bu dizi 44 bölümlüktür

ana karakter:Gökhan Atalay

özet:Karatay medresesindeki eğitimini tamamlayıp icazetini alan Yunus, Nallıhan kadısı tayin edilir. Yolda tanıştığı bir ihtiyar, Yunus’un tüm hayatını değiştirecek olan Taptuk Emre’den başkası değildir.

bu haftanın çocuklar yazısı için Etkinlik malzemeleri:intarnet bilgisayar veya tablet telefonda olur ama en iyisi bilgisayar.

meee neee heee hangi çocuk okudumadı beee.Evet haftanın çocuklar yazısına hepiniz haftanın yazısına hoş geldiniz.

  1. sahun the shep movie
  2. sahun the shep farmageddon
  3. lego filmi 2
  4. wall-e
  5. süper kahraman.

ve filmler burda biter. o 1 tane olan çizgi film başlar.müfettiş geddet eski ama çok güzel bir çizgi filmdir.

  1. starblast.io
  2. lordz.io
  3. diep.io
  4. agar.io
  5. zombasroyel.io (zombi yok ama çok intarnet yer)
  1. brawl stars
  2. roblox
  3. crash of cars

size bir ipucu androidoyun.club sitesinde oyunları hileli olarak indirebilirsiniz.

Evet haftanın çocuk yazızı burda bitti

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.